Kundtjänst: 0325-14 55 99 (9-17) ● order@jagarliv.com ● Trygg E-handel ● Personlig service ● Fraktfritt över 1000:- ● 1-3 Dagars Leveranstid

[shiftnav_toggle target="shiftnav-main" class="shiftnav-toggle-button" icon="bars"]
[aws_search_form]
[ubermenu config_id="main" menu="18"]

Maksuehdot

Maksuehdot

Suoritat ostot aina helposti ja turvallisesti! 

Maksuehdot
Jos et ole 100% tyytyväinen ostoksiisi, voit palauttaa ne takaisin meille. Käyttämättömät tuotteet voi palauttaa 30 päivän kuluessa tilauspäivästä. Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postista / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä Jahtielämä:lle, on Jahtielämällä oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 30 euroa.Pidämme itselleen oikeuden hinnanmuutokseen, mikäli sopimuksen syntymisen jälkeen on tapahtunut myyjän toiminnasta riippumattomia ja toimituksen kohteeseen vaikuttavia hankinta- tai valmistuskustannusten muutoksia.

Toimitusehdot

Verkkokaupassamme on käytössä toimitustapa DHL. Toimitustapaa voit myös muuttaa – ota siinä tapauksessa meihin yhteyttä.

Pakettisi lähetetään lähimpään toimipisteeseen.

Tilauksesi pitää hakea 14 päivän kuluessa.

Paketit, joita asiakas ei nouda 14 päivän kuluessa lähetetään takaisin Jahtielämä:lle.

Jos lähetys on vaurioitunut, tee vauriosta heti kuljettajan kanssa merkintä lähetysdokumentteihin.

Reklamaatiot ja palautus

Mikäli on käynyt niin harmillisesti, että vastaanottamasi tuote on virheellinen, väärä koko tai väärä, niin sinulla on mahdollisuus vaihtaa. Asiakkaan tulee tehdä peruuttamisilmoitus viimeistään 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli haluat saada rahat takaisin, niin tämä onnistuu 30 päivää tuotteen vastaanottamisesta.  

Huomioithan, että reklamaatio tarkoittaa valmistusvirhettä tuotteessa, eikä esimerkiksi normaalin kulumisen & pitkän käyttöiän mukanaan tuomia virheitä. Reklamaatio tulee tehdä niin pian kuin mahdollista virheen ilmenemisen jälkeen.   

Sinä asiakkaana olet vastuullinen tuotteen ehjyydestä, kun olet vastaanottanut sen meiltä. Olet siis aina vastuullinen tuotteesta, siihen asti, kun me olemme, vastaanottanet tuotepalautuksen.

  • Maksa lasku tai siirrä laskun eräpäivää Klarnan kautta.
  • Jahtielämä ei ole vastuullinen laskujen myöhästymismaksuista.
  • Huomio! Palautusten käsittely kestää yleensä noin 2-3 viikkoa.
  • Virheellisen käsittelyn tai reklamaatio tapauksissa olemme tietysti vastuussa toimituskuluista palautettaessa.

Voit reklamoida tuotteesta lähettämällä selityksen sekä tilauksesi tiedot meille sähköpostilla order@jagarliv.com

Palautukset lähetetään:

Jägarliv AB
Nylännesgatan 4
51253 Svenljunga